[AION] 불의 신전

조회 1174 추천 0 댓글 8

생각보다 쉽네요
불의 신전

Who's 플루이드

끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악끄아아아아아아아악
Comment '8'
  • ?
    언제나밀키스 2009.11.22 23:25
    쉽긴쉽죠 템이안뜰뿐
  • ?
    KARA 2009.11.23 01:02
    몇판돌면 그저 집이되는..
  • ?
    막눈 2009.11.23 07:03
    템은 어디에 ㅠ
  • ?
    CrazyApple 2009.11.23 09:07
    나를 접게 만든 그 불신....

불의신전 와서 너무 지루해졌다는..;;
  • ?
    각성 2009.11.23 11:38
    이것도 논산훈령소 처럼 하루에 한번씩?!!!! 초기화 시간 18시간?? 존니 궁굼하네 아직 26 밖에 안되서 ㅋㅋㅋ
  • 플루이드 2009.11.23 12:20
    #각성
    논산훈련솤ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ
    초기화 시간 30분이요

입장하고 부터 30분 계산하니 거의 무한 진입 가능
  • ?
    Alagon 2009.11.23 18:14
    득탬하실지도 ...ㅋㅋㅋㅋㅋ
  • ?
    루나사랑 2009.11.23 21:57
    가끔가다 10번 안에 돌고 먹는 분들이 있더군요.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .