타미아 officially missing you 듣기 가사 해석 (3920) Music

타미아 officially missing you 듣기 가사 해석

All I hear is raindrops falling on the rooftop
비오는날 지붕위에 툭툭 떨어지는 소리만 들리네요
Oh baby, tell me why’d you have to go 
그대여, 왜 날 떠나야만 했는지 말해주세요
'Cause this pain I feel it won’t go away 
왜냐면 나의 아픔은 영원히 안 없어질꺼 같이 느껴지네요
And today I’m officially missin’ you 
그렇기에 오늘 전 당신이 너무도 그립습니다.

Abducted from this heartache, I could escape
이 아픔으로부터 전 탈출 하려 하지요 
But I’ve heard it long enough to know There ain’t no way
그러나 전 충분히 알고 있죠 아무 소용이 없다는것을
And today I’m officially missing you 
그렇기에 당신이 너무도 그립습니다.

Ooh, can’t nobody do it like you Said every little thing you do, hey, baby
그 누구도 당신과 같을 수는 없어요 조그만한 것들 하나, 하나지만 
Said it stays on my mind And I-I’m officially 
언제나 내 마음에 남아 있어요, 전 당신이 너무도 그리워요

All I do is lay around, 2 years full of tears 
그리움을 2년 동안 눈물로 보내왔어요
From looking at your face all over (face on the wall)
당신의 얼굴을 그리워 하는 동안  (벽안에 남겨져있는 얼굴)
Just a week ago you were my baby
얼마전에만 해도 당신은 제곁에 있었는데. 
Now I don’t even know you at all, I don’t know you at all 
지금 전 당신을 기억할 수가 없어요, 당신을 알 수 가 없어요.

Well, I wish that you would call me right now
전 당신이 저를 지금 당장 전화해주길 바라는데
So that I could get through to you somehow 
그러면 저는 무엇이라도 할수 있을텐데요
But I guess it’s safe to say, baby 

하지만 그럴수 없는걸 알기때문에
Safe to say that I-I’m officially missin’ you 
그저 전 당신을 계속 그리워만 하겠죠

Ooh, can’t nobody do it like you Said every little thing you do, hey, baby
그 누구도 당신과 같을 수는 없어요 조그만한 것들 하나, 하나지만 
Said it stays on my mind And I-I’m officially 
언제나 내 마음에 남아 있어요, 전 당신이 너무도 그리워요

Well, I thought I could just get over you, baby

글쎄요, 전 제가 당신을 잊을 수 있을 거라 생각했지만
But I see there’s something I just can’t do

하지만 전 당신을 잊기 위해 할 수 있는 것이 몇개는 있다는걸 알았어요
From the way you would hold me to the sweet things you told me

당신이 절 안아줬던 것부터 당신이 저에게 해줬던 다정한 말들까지
I just can’t find a way to let no one through

하지만 당신과 같은 사람을 마음에 들일수가 없어요

Said it stays on my mind And I-I’m officially It’s official 

Hoo, you know that I’m missin’ you, yeah, yes 
당신도 제가 당신을 그리워 한다는 것을 알잖아요

All I hear is raindrops, oh, yeah And I’m officially missin’ you
귓가에 들리는 것은 빗방울 소리뿐, 전 당신이 정말로 그리워요

TAG

댓글을 남겨주세요.

댓글 쓰기 권한이 없습니다. 회원 가입후에 사용 가능합니다

[회원가입] [로그인]

같은 분류 목록

profile플짤 & 이미지 업로드 저장소 

방문자수 페이지뷰
776 오늘 2,522
2,368 어제 11,371
39,062,535 전체 198,878,684

온라이프존 메뉴

많이 본 게시물